Законодателите от Флорида продължават със законодателството, което казват, че ще поправи

...
Законодателите от Флорида продължават със законодателството, което казват, че ще поправи
Коментари Харесай

Законопроектът във Флорида има за цел да затвори ключова вратичка в скуотъра, след като собственикът на жилище е тероризиран в продължение на 34 дни, щети от $40 000

Законодателите от Флорида продължават със законодателството, което споделят, че ще поправи основна малка врата, която разреши на скуотърите да се възползват от нищо неподозиращите притежатели на парцели от другата страна Слънчевия щат през последните години.

Законопроект 621, спонсориран от републиканския представител от щата Флорида Кевин Стийл, беше показан в отговор на жителката на Джаксънвил Пати Пийпълс, която влезе в националните заглавия по-рано тази година, когато няколко самоселници се реалокираха в нейния парцел в Джаксънвил и предизвикаха вреди за близо 40 000 $.

Peeples за първи път откри, че две дами скуотери са проникнали в парцел чартърен, който тя има, откакто е изпратила занаятчия да направи ремонт в очакване на ревизия на дома, откакто е посочила дома на заинтригуван покупател 48 часа преди този момент.

Когато Пийпълс се опита да помоли скуотърите да изоставен парцела й, те демонстрираха контракт за наем от лъжец хазяин и обявиха, че имат право да ост...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР